ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Κήλης Θεσσαλονίκη

Ο Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Κήλης στη Θεσσαλονίκη είναι ειδικός γιατρός στην χειρουργική αντιμετώπιση των κηλών. Είναι σε θέση να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει όλα τα είδη των κηλών λαπαροσκοπικά εφόσον είναι εξειδικευμένος στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική. Με την χρήση νέων τεχνολογιών κάνει την αντιμετώπιση τον κηλών μια ανώδυνη διαδικασία χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη αποθεραπεία.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Οι κήλες είναι ένα συχνό φαινόμενο το οποίο συνήθως εμφανίζεται στους άνδρες. Τα είδη των κηλών είναι διάφορα και χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα το είδος και το μέγεθός τους. Παρακάτω θα δείτε όλα τα είδη των κηλών τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσει ο Πέτρος Μπαγγέας.

Συμπτώματα κηλών

Συνήθως οι κήλες στο αρχικό τους στάδιο δεν εμφανίζουν κάποια συμπτωματολογία. Αυτό που παρατηρείται αρχικά είναι ένα μικρό εξόγκωμα στην περιοχή που είτε έχει πόνο είτε όχι και διογκώνεται με την σωματική άσκηση ή τον βήχα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρούνται συμπτώματα πόνου, εμετού, ναυτίας και απόφραξης της περιοχής. Η απόφραξη μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σήψη. Η έγκαιρη διάγνωση και χειρουργική αντιμετώπιση είναι το κλειδί στην αποθεραπεία.

Οποιοδήποτε σύμπτωμα και αν εμφανίσετε χρειάζεται να επισκεφθείτε έναν γενικό χειρουργό προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη της κήλης και στην συνέχεια ο τύπος της. Η άμεση χειρουργική επέμβαση των κηλων είναι πολύ σημαντική. Οι κήλες που δεν αντιμετωπίζονται και αγνοούνται μπορούν να γίνουν απειλητικλές για την ζωή του ασθενούς.

 

Γνωρίστε τον Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός για κήλες στην Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613