ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Μετεγχειρητική κήλη

Τι είναι η μετεγχειρητική κήλη και πως αντιμετωπίζεται;

Οι μετεγχειρητικές κήλες όπως προδίδει και η ονομασία τους είναι οι κήλες οι οποίες εμφανίζονται μετά από κάποιο χειρουργείο, στο σημείο της τομής. Οι μετεγχειρητικές κήλες μπορεί να αποτελέσουν μια δύσκολη παθολογική κατάσταση η οποία κάποιες φορές γίνεται και χρόνια. Οι μετεγχειρητικές κήλες εμφανίζονται επειδή το μυϊκό τοίχωμα είναι αδύνατο και παρουσιάζει μια δυσλειτουργία. Η θεραπεία για την μετεγχειρητική κήλη είναι η χειρουργική αντιμετώπιση με την χρήση πλέγματος. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις το πλέγμα δεν είναι αρκετό για να δώσει την λύση. Τότε κοιτάμε να αποκαταστήσουμε την ανατομία του μυϊκού τοιχώματος.

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός με ειδίκευση στην χειρουργική ογκολογία και την λαπαροσκοπική χειρουργική. Αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τις μετεγχειρητικές κήλες ανώδυνα με την χρήση της λαπαροσκοπικής μεθόδου.

Επισκέψου τον Ιατρό Πέτρο Μπαγγέα

Ο Χειρουργός Κήλης Πέτρος Μπαγγέας παρέχει λύσεις μετεγχειρητικής κήλης στην Θεσσαλονίκη και στα δύο προσωπικά του ιατρεία Αριδαία και Έδεσσα. Μπορείτε να κάνετε τις διαγνωστικές σας εξετάσεις κλείνοντας ένα ραντεβού.

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613