ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ
Πέτρος Μπαγγέας Γενικός Χειρουργός
Πλατεία Ιπποδρομίου Μπουζιάνη Ουρανίας 3
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 546 21
Τηλέφωνο: 2310 264454
Secondary phone: (+30) 6958605613
Email: info@bangeas.gr
URL: https://bangeas.gr/locations/thessaloniki/

Πέτρος Μπαγγέας Ιατρείο Θεσσαλονίκης

Ο Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Θεσσαλονίκης παρέχει όλες τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για προβλήματα και παθήσεις που σχετίζονται με την γενική χειρουργική και την ογκολογία. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει θα τις βρείτε παρακάτω. Ο γιατρός είναι πάντα στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για περεταίρω διευκρινήσεις.

Ο Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Θεσσαλονίκης μπορεί να διαγνώσει οποιαδήποτε πάθηση και να δώσει στον ασθενή την καλύτερη πιθανή θεραπεία για το πρόβλημά του. Έχει λάβει πιστοποίηση για να ασκεί την χειρουργική λαπαροσκοπική και αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο όλες τις ογκολογικές παθήσεις.

Η λαπαροσκοπική χειρουργική είναι μια καινοτόμα μέθοδος εγχείρησης η οποία έχει πολλά θετικά για τον ασθενή και την αποθεραπεία του. Για να μπορεί ένας γιατρός να χειρουργήσει με τον τρόπο αυτόν θα πρέπει να γνωρίζει σε βάθος την κλασσική χειρουργική μέθοδο.

Μην ξεχνάς την πρόληψη

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Η σωστή διάγνωση θα δώσει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην πλήρη ίαση οποιασδήποτε ασθένειας. Οι τακτικές εξετάσεις είναι πολύ σημαντικές και δεν θα πρέπει να παραλείπονται. Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο χρειάζεται να επισκέπτεστε τον γιατρό σας για τις προληπτικές σας εξετάσεις. Ο Πέτρος Μπαγγέας αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά με μεγάλη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Θα λάβει το ιστορικό σας και θα εξετάσει πλήρως το πρόβλημά σας ώστε να δώσει την καλύτερη πιθανή λύση. Η εμπιστοσύνη και η οικειότητα είναι ένα μεγάλο θετικό για κάθε ασθενή. Για τον λόγο αυτόν ο γιατρός θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Ο Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Θεσσαλονίκης δέχεται ιδιωτικά ραντεβού για όλους τους ασθενείς.

Γενικός Χειρουργός

Χειρουργός Ογκολόγος

Χειρουργός Μαστού Μαστολόγος

Χειρουργός Παχέος Εντέρoυ

Χειρουργός Ήπατος

Χειρουργός Παγκρέατος

Χειρουργός Κήλης

Χειρουργός Λαπαροσκόπος

Πανεπιστημιακός Χειρουργός

Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

  • Πέτρος Μπαγγέας Ιατρείο Θεσσαλονίκης