ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ
Πέτρος Μπαγγέας Γενικός Χειρουργός
Γραβιάς 8
Αριδαία, Πέλλα 584 00
Ελλάδα
Τηλέφωνο: (+30) 6958605613
Email: info@bangeas.gr
URL: https://bangeas.gr/locations/aridaia/

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Αριδαίας παρέχει όλες τις υπηρεσίες του. Μπορείτε παρακάτω να δείτε αναλυτικά λεπτομέρειες για την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία η διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή και μέσω της φόρμας επικοινωνίας με τον γιατρό. Ο γιατρός παρέχει υπηρεσίες γενικής χειρουργικής και ογκολογίας.

Είναι εξειδικευμένος λαπαροσκόπος και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ιατρικής καθώς συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και τις καινοτομίες της ιατρικής και συγκεκριμένα της χειρουργικής. Ο Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Αριδαίας μπορεί να διαγνώσει οποιαδήποτε πάθηση και να δώσει στον ασθενή την καλύτερη πιθανή θεραπεία για το πρόβλημα που τον απασχολεί.

Πρόληψη

Η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία και η σωστή διάγνωση θα επιφέρει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην πλήρη ίαση οποιασδήποτε ασθένειας. Οι τακτικές εξετάσεις είναι πολύ σημαντικές και δεν θα πρέπει να παραλείπονται. Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο χρειάζεται να επισκέπτεστε τον γιατρό σας για τις προληπτικές σας εξετάσεις. Ο Πέτρος Μπαγγέας αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά με μεγάλη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Θα εξετάσει πλήρως το πρόβλημά σας και θα δώσει την καλύτερη πιθανή λύση που υπάρχει. Η εμπιστοσύνη και η οικειότητα είναι ένα μεγάλο θετικό για κάθε ασθενή. Για τον λόγο αυτόν ο γιατρός θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Το μεγάλο του ενδιαφέρον για την ιατρική και το πάθος του για την γενική χειρουργική και ογκολογία τον καθιστά έμπειρο και ικανό να αναγνωρίσει και να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα και οποιαδήποτε πάθηση με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην θεραπεία. O Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Αριδαίας δέχεται ασθενείς κατόπιν ραντεβού.

Γενικός Χειρουργός

Χειρουργός Ογκολόγος

Χειρουργός Μαστού Μαστολόγος

Χειρουργός Παχέος Εντέρoυ

Χειρουργός Ήπατος

Χειρουργός Παγκρέατος

Χειρουργός Κήλης

Χειρουργός Λαπαροσκόπος

Πανεπιστημιακός Χειρουργός

Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

  • Πέτρος Μπαγγέας Ιατρείο Αριδαίας