ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ
Πέτρος Μπαγγέας Γενικός Χειρουργός
Βεροίας 13
Έδεσσα, Έδεσσα 582 00
Τηλέφωνο: 2381 023380
Secondary phone: (+30) 6958605613
Email: info@bangeas.gr
URL: https://bangeas.gr/locations/edessa/

Πέτρος Μπαγγέας Ιατρείο Έδεσσας

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Έδεσσας δέχεται όλα τα περιστατικά ασθενών με παθήσεις της γενικής χειρουργικής και ογκολογίας. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά πληροφορίες για κάθε υπηρεσία που παρέχει. Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία.

Είναι εξειδικευμένος χειρουργός λαπαροσκόπος και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ιατρικής καθώς συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και τις καινοτομίες της ιατρικής και συγκεκριμένα της χειρουργικής. Επίσης μελετάει την ρομποτική χειρουργική και διευρύνει τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ο Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Έδεσσας μπορεί να διαγνώσει οποιαδήποτε πάθηση και να δώσει στον ασθενή την καλύτερη πιθανή θεραπεία για το πρόβλημά του.

Το μεγάλο του ενδιαφέρον για την ιατρική και το πάθος του για την γενική χειρουργική και ογκολογία τον καθιστά έμπειρο και ικανό να αναγνωρίσει και να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα και οποιαδήποτε πάθηση με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην θεραπεία.

Πρόληψη και θεραπεία

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Η σωστή διάγνωση θα δώσει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην πλήρη ίαση οποιασδήποτε ασθένειας. Οι τακτικές εξετάσεις είναι πολύ σημαντικές και δεν θα πρέπει να παραλείπονται. Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο χρειάζεται να επισκέπτεστε τον γιατρό σας για τις προληπτικές σας εξετάσεις. Ο Πέτρος Μπαγγέας αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά με μεγάλη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Θα λάβει το ιστορικό σας και θα εξετάσει πλήρως το πρόβλημά σας ώστε να δώσει την καλύτερη πιθανή λύση. Η εμπιστοσύνη και η οικειότητα είναι ένα μεγάλο θετικό για κάθε ασθενή. Για τον λόγο αυτόν ο γιατρός θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας στο Ιατρείο Έδεσσας πραγματοποιεί ραντεβού ιδιωτικά.

Γενικός Χειρουργός

Χειρουργός Ογκολόγος

Χειρουργός Μαστού Μαστολόγος

Χειρουργός Παχέος Εντέρoυ

Χειρουργός Ήπατος

Χειρουργός Παγκρέατος

Χειρουργός Κήλης

Χειρουργός Λαπαροσκόπος

Πανεπιστημιακός Χειρουργός

Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

  • Πέτρος Μπαγγέας Ιατρείο Έδεσσας