ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας
Γενικός Χειρουργός στη Θεσσαλονίκη

Ο χειρουργός Πέτρος Μπαγγέας, γενικός χειρουργός στην Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική ογκολογία. Επίσης έχει λάβει και πιστοποίηση για χρήση της μεθόδου της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής η οποία συνδέεται και με την ρομποτική χειρουργική.
Η λαπαροσκοπική χειρουργική είναι μια καινοτομία στον χώρο της χειρουργικής και αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Μπαγγέας προσφέρει υπηρεσίες γενικής χειρουργικής αλλά και ογκολίας λόγω της ειδικότητάς του. Η χειρουργική λαπαροσκοπική είναι μια από τις εξειδικεύσεις του και την εφαρμόζει σε περιπτώσεις και θεραπείες ογκολογίας είτε κολοηθείς είτε κακοηθείς. 

Ενημερώσου σωστά για καλύτερη αποθεραπεία

Ο γιατρός είναι ικανός να ασκεί και συμβουλευτική ιατρική σε ορισμένες περιπτώσεις που αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ενημερώνει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά λεπτομερώς για το πρόβλημα που τον απασχολεί και τον κατατοπίζει πλήρως σχετικά με τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, την διαδικασία, και την φάση της αποθεραπείας.

 Είτε έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλοήθεις παθήσεις είτε κακοήθεις, οι προληπτικές εξετάσεις χρειάζεται να γίνουν προκειμένου να εντοπίσουμε την έκταση του προβλήματος και να αποφασίσουμε αν θα προβούμε σε κάποια θεραπευτική μέθοδο αντιμετώπισης. Ο γενικός χειρουργός είναι υπεύθυνος για όλη την διαδικασία θεραπείας.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αναίμακτης χειρουργικής και έχει εφαρμόσει αυτή τη μέθοδο σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών. Όλες οι επεμβάσεις που πραγματοποιεί βασίζονται σε καινοτόμες τεχνικές οι οποίες εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα για τον ασθενή.

Πέτρος Μπαγγέας

Γενικός Χειρούργος στη Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613