ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ήπατος στη Θεσσαλονίκη

Η χειρουργική ογκολογία είναι μια υποκατηγορία της γενικής χειρουργικής. Ο χειρουργός ήπατος στην Θεσσαλονίκη Πέτρος Μπαγγέας είναι εξειδικευμένος στη χειρουργός ογκολόγος και πιστοποιημένος στην προηγμένη λαπαροσκοπική.

Μια υπηρεσία από τις πληθώρες που παρέχει είναι και η αντιμετώπιση του καρκίνου του ήπατος και γενικά όλων των παθήσεων που αφορούν το ήπαρ. Πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Το ήπαρ είναι ένα πολύ σημαντικό ζωτικό όργανο το οποίο πολλές προσβάλλεται από κάποιες παθήσεις οι οποίες μπορεί να είναι είτε καλοήθεις είτε κακοήθεις. 

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας είναι σε θέση να αναγνωρίσει όλα τα προβλήματα του ήπατος και να δώσει την κατάλληλη και πιο αποτελεσματική θεραπεία στον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Η σωστή ενημέρωση είναι η καλύτερη πρόληψη

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και για αυτό ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας αναλαμβάνει να εξετάσει πλήρως τον κάθε ασθενή ξεχωριστά με μεγάλη υπευθυνότητα.

Η σωστή ενημέρωση του ασθενή είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της θεραπείας. Ο γιατρός είναι υπεύθυνος για την πλήρη ενημέρωση του για όλες τις φάσεις διάγνωσης και θεραπείας.

Όλες οι ασθένειες που διαγιγνώσκονται έγκαιρα έχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας της θεραπείας και η αποκατάσταση τους είναι ιδιαίτερα καλή. Για τον λόγο αυτόν οι προληπτικές εξετάσεις δεν πρέπει να παραλείπονται και να αγνοούνται. Είναι σημαντικό να υπάρχει συνέπεια και από την πλευρά του ασθενή αλλά και του γιατρού.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

 Χειρούργος Ήπατος στη Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613