ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Παγκρέατος στη Θεσσαλονίκη

 Ο χειρουργός παγκρέατος στην Θεσσαλονίκη Πέτρος Μπαγγέας είναι χειρουργός ογκολόγος που αναλαμβάνει διάφορες ογκολογικές παθήσεις. Το ενδιαφέρον του για την χειρουργική ογκολογία και την σύγχρονη και προοδευτική ιατρική, του έχει δώσει την δυνατότητα να αντιμετωπίζει όλες τις παθήσεις του παγκρέατος  με θεαματικά αποτελέσματα και καθόλου πόνο.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Ο Γενικός Χειρουργός Πέτρος Μπαγγέας και Χειρουργός Παχέος Εντέρου στη Θεσσαλονίκη , παρέχει υπηρεσίες ογκολογίας. Επίσης λόγω της εξειδίκευσής του στην λαπαροσκοπική χειρουργική μπορεί να εγχειρεί αναίμακτα χωρίς πόνο και με πολύ καλή αποθεραπεία τουα σθενούς.

Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές

Η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι όλης της διαδικασίας. Ο καρκίνος στις μέρες μας είναι μια ιάσιμη νόσος που αν ανιχνευτεί έγκαιρα καταπολεμάται πλήρως.

Για τον λόγο αυτόν είναι πολύ σημαντικό να γίνονται προληπτικές εξετάσεις τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Σε περιπτώσεις που ο καρκίνος έχει ανιχνευτεί άμεσα, τα αποτελέσματα αποθεραπείας είναι θεαματικά και οι ασθενής επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους με μεγάλη ευκολία.

Οι τακτικές εξετάσεις χρειάζεται να γίνονται ρουτίνα για τον κάθε άνθρωπο. Η πρόληψη σώζει χιλιάδες ζωές και προσφέρει πλήρη αποκατάσταση και αποθεραπεία στον ασθενή.  Στατιστικά μπορούμε να δούμε ότι όταν εντοπίζουμε μια ασθένεια στην αρχική της μορφή, η θεραπεία είναι ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Ο κατάλληλος γιατρός μπορεί να αναλάβει τις διαγνωστικές σας εξετάσεις και να σας ενημερώσει πλήρως για οποιαδήποτε εξέλιξη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. 

 

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρούργος Παγκρέατος στη Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613