ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας
Χειρουργός Ογκολόγος Θεσσαλονίκη

Η χειρουργική ογκολογία είναι μια βασική κατηγορία της γενικής χειρουργικής και παίζει σημαντικό ρόλο στον τομέα της ιατρικής γενικότερα καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό και βασικό της κομμάτι.
Ο χειρουργός ογκολόγος στην Θεσσαλονίκη Πέτρος Μπαγγέας είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική ογκολογία και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά ογκολογικής φύσης. Παρέχει μια πληθώρα από υπηρεσίες της χειρουργικής ογκολογίας που μπορεί να εξασφαλίσει μια σωστή και εμπεριστατωμένη διάγνωση και θεραπεία για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Όλες τις υπηρεσίες χειρουργικής ογκολογίας θα τις βρείτε παρακάτω. Μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για οποιαδήποτε υπηρεσία σας ενδιαφέρει και να επικοινωνήσετε άμεσα με τον γιατρό συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

Κλείστε το ραντεβού σας για τον προληπτικό σας έλεγχο

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον γιατρό Πέτρο Μπαγγέα σε ένα από τα τρία προσωπικά του ιατρεία. Εξυπηρετεί περιστατικά ασθενών και στην Έδεσσα.

Για οποιαδήποτε απορία ή για επείγοντα περιστατικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον γιατρό ο οποίος είναι διαθέσιμος για κάθε σας πρόβλημα.

Η πρόληψη και η σωστή διάγνωση είναι πολύ σημαντικά στάδια της θεραπείας οποιουδήποτε προβλήματος. Διαλέξτε έναν γιατρό τον οποίο εμπιστεύεστε για τις προληπτικές σας εξετάσεις.  Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο πρέπει να επισκέπτεστε τον προσωπικό σας γιατρό για το chech up σας.

Στις χιλιάδες περιπτώσεις που έχουμε αντιμετωπίσει στον χώρο της ιατρικής παρατηρούμε ότι όσες παθήσεις έχουν ανιχνευθεί νωρίς, έχουν θεαματικά αποτελέσματα θεραπείας.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Γενικός Χειρούργος Ογκολόγος στη Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613