ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας
Χειρουργός Μαστού-Μαστολόγος Θεσσαλονίκη

Χειρουργός Μαστού-Μαστολόγος Θεσσαλονίκη. Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική ογκολογία. Διαθέτει εμπειρία και γνωρίζει με ακρίβεια την χειρουργική και συντηρητική αντιμετώπιση.
Πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις για την διάγνωση του καρκίνου του μαστού και σε ορισμένες ύποπτες περιπτώσεις προχωράει σε περαιτέρω εξετάσεις όπως οι βιοψίες.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός. Επίσης όμως ειδικεύεται και σε παθήσεις του μαστού και αναλαμβάνει την χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού. Πιο συγκεκριμένα για τις παθήσεις του μαστού παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 

 

Ο ρόλος του Γιατρού

Με μεγάλη υπευθυνότητα αναλαμβάνει να ενημερώσει τον ασθενή ώστε να καταλάβει τι σημαίνει η πάθηση που μπορεί να έχει, πόσο τον επηρεάζει, ποια μπορεί να είναι η θεραπεία, και σε ποια περίπτωση χρειάζεται χειρουργική θεραπεία. Προσφέρει πλήρη εξέταση και έλεγχο του μαστού και προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για κάθε περίπτωση.

Η διάγνωση είναι το πιο βασικό κομμάτι των εξετάσεων. Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας θα αναλάβει όλες τις προληπτικές σας εξετάσεις προκειμένου να έχετε μια εμπεριστατωμένη και εξειδικευμένη διάγνωση.

Στο προσωπικό του ιατρείο δέχεται ραντεβού για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνει κάθε ασθενή με σεβασμό και υπευθυνότητα.

 

Χειρουργός Μαστού-Μαστολόγος Θεσσαλονίκη

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Η λαπαροσκοπική και ρομποτική μέθοδος αποτελούν μια καινοτομία στην χειρουργική ιατρική. Ο Πέτρος Μπαγγέας ενημερώνεται και εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα της γενικής χειρουργικής. Συμεμτέχει σε συνέδρια και πραγματοποιεί εργασίες που διευρύνουν συνεχώς τις γνώσεις και την ιατρική του εμπειρία.

 

Πέτρος Μπαγγέας

 Χειρούργος Μαστού στη Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613