ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Λαπαροσκόπος Θεσσαλονίκη

Ο χειρουργός λαπαροσκόπος στην Θεσσαλονίκη Πέτρος Μπαγγέας διαθέτει εμπειρία και πλήρη εκπαίδευση στο κομμάτι της γενικής χειρουργικής και συγκεκριμένα στην χειρουργική ογκολογία.

Είναι σε θέση να ασκεί και συμβουλευτική σε επίπεδο πρόληψης όποτε αυτό χρειαστεί. Επίσης αντιμετωπίζει τα προβλήματα ογκολογίας με νέες τεχνικές μεθόδους όπως αυτός της προηγμένης λαπαροσκοπικής.

Η μέθοδος της λαπαροσκοπικής είναι σύγχρονη και πολύ αποτελεσματική θεραπεία σε ογκολογικά προβλήματα. Ο γιατρός διαθέτει πιστοποίηση και μπορεί να εγχειρεί με ασφάλεια λαπαροσκοπικά.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχει ο Γενικός Χειρουργός Πέτρος Μπαγγέας καλύπτουν όλο το φάσμα της γενικής χειρουργικής και της ογκολοογίας. Μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες ακόμα και να επικοινωνήσετε με τον γιατρό για οποιασήποτε διευκρίνηση και απορία.

Πλεονεκτήματα λαπαροσκοπικής χειρουργικής

Η χειρουργική λαπαροσκοπική έχει μια πληθώρα από πλεονεκτήματα τα οποία είναι υπέρ του ασθενούς σε πολλούς τομείς.

Αρχικά ο πόνος της επέμβασης και ο χρόνος αποκατάστασης του ασθενούς είναι πολύ μικρός. Οι ουλές που μένουν μετά την επέμβαση είναι μηδαμινές σε αντίθεση με την κλασική – ανοικτή μέθοδο χειρουργικής. Ο κίνδυνος μόλυνσης και και αιμορραγίας είναι πολύ μικρότερος και έτσι μειώνεται η πιθανότητα άσκοπων μεταγγίσεων.

Γενικότερα χρησιμοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις χειρουργείων εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις και έχει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Η αποθεραπεία του ασθενούς είναι πολύ εύκολη και ο ίδιος επιστρέφει στην καθημερινότητά του πολύ άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μάθετε για τον Γιατρό Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Λαπαροσκόπος στη Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613