ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων στη Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει σκοπό να ενημερώσει και να λύσει απορίες σχετικά με θέματα που αφορούν την ογκολογική χειρουργική και να παρέχει επιστημονικές πληροφορίες σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για ορισμένα ιατρικά προβλήματα. Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων στη Θεσσαλονίκη.

Η κλινική εμπειρία και η μετεκπαιδευτική κατάρτιση του χειρουργού ογκολόγου Πέτρου Μπαγγέα εξασφαλίζουν υψηλές χειρουργικές υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν ογκολογικά προβλήματα.

 

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Υπηρεσίες

Οι ενδοκρινείς αδένες παράγουν ουσίες που είναι χρήσιμες για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε αυτά τα όργανα προκαλεί παθήσεις και διαταραχές. Ο Πέτρος Μπαγγέας αναλαμβάνει την επίλυση παθολογικών προβλημάτων των ενδοκρινών αδένων :

 

 

 

Η καλύτερη πρόληψη είναι η σωστή ενημέρωση.

Το κομμάτι της πρόληψης είναι το πιο σημαντικό σε όλες τις ασθένειες που αντιμετωπίζουμε. Οι τακτικές εξετάσεις και η επιλογή του κατάλληλου γιατρού θα συντελέσουν στην καλύτερη πρόληψη οποιουδήποτε προβλήματος, έχοντας έτσι καλύτερα αποτελέσματα αποθεραπείας.

Η ενημέρωση του ασθενούς είναι επίσης απαραίτητη. Ο κλάθε ασθενής οφείλει να ενημερώνεται πλήρως για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του και την διαδικασία θεραπείας που θα ακολουθήσει αναλυτικά. Ο Πέτρος Μπαγγέας αναλαμβάνει κάθε περιστατικό με μεγάλο επαγγελματισμό.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με τον γιατρό Πέτρο Μπαγγέα ο οποίος θα αναλάβει με μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα το πρόβλημα και την θεραπεία σας.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία συμπληρώστε απλά την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω και θα χαρώ να σας απαντήσω”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613