ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ
Πέτρος Μπαγγέας Λαπαροσκόπος
Πέτρος Μπαγγέας Θεσσαλονίκη

Πέτρος Μπαγγέας Πανεπιστημιακός Χειρουργός στη Θεσσαλονίκη

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι Πανεπιστημιακός Χειρουργός στη Θεσσαλονίκη και απόφοιτος Ιατρός από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Ασχολείται με την γενική χειρουργική και συγκεκριμένα με την χειρουργική ογκολογία και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον χώρο της ιατρικής.

Έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και διαθέτει  προσωπικό – ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ασκήσει και συμβουλευτική ιατρική αν του ζητηθεί και κριθεί απαραίτητο.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Πέτρος Μπαγγέας Πανεπιστημιακός Χειρουργός

Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Μπαγγέας ως Πανεπιστημιακός Χειρουργός, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών της γενικής χειρουργικής αλλά και συγκεκριμένα της ογκολογίας. Η αναίμακτη χειρουργική και οι καινοτόμες τεχνικές της ιατρικής είναι το στοιχείο του και εξασφαλίζει στους ασθενείς του τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πέτρος Μπαγγέας Υπηρεσίες

Ο προσωπικός σας γιατρός

Ο γιατρός είναι πάντα διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία ή οποιαδήποτε διευκρίνιση θέλετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email, τηλεφωνικά, ή και προσωπικά κλείνοντας το ραντεβού σας σε ένα από τα τρία ιατρεία του στην Θεσσαλονίκη.

Η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία για κάθε ασθένεια.  Ο προσωπικός σας γιατρός είναι υπεύθυνος για να σας καθοδηγήσει σχετικά με τις εξετάσεις που πρέπει να διεξαχθούν αλλά και την θεραπεία που θα ακολουθηθεί, εάν αυτό φυσικά χρειαστεί και κριθεί απαραίτητο.

Εμπιστευτείτε τον γιατρό Πέτρο Μπαγγέα για τις προσωπικές σας εξετάσεις και κλείστε το ραντεβού σας έγκαιρα.

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός

Γνωρίστε τον Γιατρό Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία συμπληρώστε απλά την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω και θα χαρώ να σας απαντήσω”

Πέτρος Μπαγγέας Γενικός Χειρουργός

Πέτρος Μπαγγέας

Πανεπιστημιακός Χειρουργός στην Θεσσαλονίκη – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613