ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Παχέος Εντέρου στην Έδεσσα

Ο γιατρός Χειρουργός Παχέος Εντέρoυ Έδεσσα είναι γενικός χειρουργός ο οποίος πέρα των πολλών του ειδικοτήτων, ασχολείται και με την χειρουργική του παχέος εντέρου. Κυρίως αντιμετωπίζει την εμφάνιση καρκίνου του παχέος εντέρου με προηγμένα μέσα τεχνολογίας όπως είναι η μέθοδος της λαπαροσκόπησης.

Ο Πέτρος Μπαγγέας διαθέτει γνώσεις και κλινική εμπειρία στις καινοτόμες τακτικές χειρουργικής καθώς έχει πραγματοποιήσει εργασίες και ανακοινώσεις σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά.

 

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του ιατρείου στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Χολολιθίαση – Χολοκυστίτιδα

N

Πολύποδες χοληδόχου κύστης

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Καρκίνος Παχέος εντέρου

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Τι είναι ο καρκίνος στο παχύ έντερο;

 Τις περισσότερες φορές ο καρκίνος του παχέος εντέρου προέρχεται από μια καλοήθη πάθηση που ονομάζεται πολύποδας. Αρχικά εμφανίζεται με αυτήν την μορφή, στην πορεία όμως αν δεν αντιμετωπιστεί μπορεί να εξελιχθεί σε δυσπλαστικό πολύποδα και έπειτα σε κακοήθεια. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε βάθος χρόνου όμως είναι μια συχνή περίπτωση.

Πάντα ο καρκίνος του παχέος εντέρου αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα συνδυάζεται και με χημειοθεραπείες ή ακτινοβολίες για πλήρη ίαση της μολυσμένης περιοχής. Οι πιο σύγχρονες χειρουργικές μέθοδοι είναι η ρομποτική και η λαπαροσκοπική. Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει και τις δύο μεθόδους λόγω της εξειδίκευσής του.

Ο Χειρουργός Παχέος Εντέρoυ Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας ανευρίσκει τον καρκίνο του παχέος εντέρου και τον αντιμετωπίζει χειρουργικά είτε με την μέθοδο της λαπαροσκοπικής είτε με ανοιχτό χειρουργείο. Ανάλογα με το ιστορικό του ασθενή και την έκταση του προβλήματος, επιλέγεται και η καταλληλότερη τεχνική θεραπείας.

 

Εμπιστεύσου το πρόβλημα σου στον Γιατρό σου

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Παχέος Εντέρου στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613