ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Παγκρέατος στην Έδεσσα

Η χειρουργική ογκολογία αποτελεί κομμάτι της γενικής χειρουργικής και πρεσβεύει την αντιμετώπιση των καλοηθών και κακοηθών όγκων του ανθρώπινου σώματος. Ο Χειρουργός Παγκρέατος στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας έχει αποφοιτήσει την σχολή της Ιατρικής  από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στην συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στην χειρουργική ογκολογία και η αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος είναι μια από τις εξειδικεύσεις του.

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι εξειδικευμένος στον τομέα αυτόν και επίσης στην χειρουργική αντιμετώπιση των ογκολογικών θεμάτων με την μέθοδο της προηγμένης λαπαροσκοπικής από το 2018.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Δείτε που βρίσκεται το Ιατρείο στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες χειρουργικής ογκολογίας παρέχονται από τον Πέτρο Μπαγγέα. Η αντιμετώπιση των ογκολογικών προβλημάτων συνήθως γίνεται με την μέθοδο της λαπαροσκόπισης στην οποία ο γιατρός έχει εξειδικευτεί.

N

Καρκίνος Παχέος εντέρου

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Συμπτώματα καρκίνου του παγκρέατος

Ο καρκίνος του παγκρέατος θεωρείται μια σιωπηλή νόσος καθώς στα αρχικά του στάδια δεν εμφανίζει σχεδόν καθόλου συμπτώματα και δεν γίνεται γρήγορα αντιληπτός.

Όταν όμως η νόσος προχωράει έρχονται στο προσκήνιο όλα τα συμπτώματα σιγά σιγά. Αυτά μπορεί να είναι ο πόνος στην κοιλιά ή την πλάτη, η απώλεια βάρους, η ανορεξία, οι εμετοί και η αδυναμία του σώματος. Η έγκαιρη διάγνωση είναι σωτήρια για την θεραπεία της νόσου.

Ο Πέτρος Μπαγγέας θα σας εξετάσει και θα αποφασίσει μαζί με εσάς την καταλληλότερη μέθοδο θεραπείας. Θα λάβει το ιστορικό σας και θα προβεί στις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη κλινική εικόνα.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Παχέος Εντέρου στη Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613