ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ογκολόγος στην Έδεσσα

Ο Χειρουργός Ογκολόγος στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας είναι εξειδικευμένος γιατρός στον τομέα της χειρουργικής ογκολογίας και έχει πλήρη επαγγελματική κατάρτιση πάνω στις ογκολογικές παθήσεις.

Ο γιατρός είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίηση βιοψίας, αντιμετώπιση του καρκίνου και καθαρισμός ορισμένων γειτονικών του προβλήματος λεμφαδένων.

Έμπειρος και ειδικευόμενος στην προηγμένη λαπαροσκοπική, αντιμετώπιζει με μηδενικό πόνο όλες τις περιπτώσεις ογκολογίας.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το Ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Ο Γενικός Χειρουργός Πέτρος Μπαγγέας προσφέρει τις υπηρεσίες του στα προσωπικά του ιατρεία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες αναλυτικά και να κλείσετε το ραντεβού σας για να εξεταστείτε κατάλληλα από τον γιατρό.

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Τι περιλαμβάνει η χειρουργική ογκολογία;

 

Η ογκολογική χειρουργική περιλαμβάνει επεμβάσεις και επεμβατικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται προκειμένου να αντιμετωπιστούν κακοήθεις όγκοι όπως ο καρκίνος και το σάρκωμα αλλά παράλληλα και καλοήθεις. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της χειρουργικής το οποίο απαιτεί χρόνια εξειδίκευσης.

Ο πιο σύγχρονος, ασφαλής και ταυτόχρονα διαδεδομένος τρόπος χειρουργικής αντιμετώπισης των ογκολογικών ζητημάτων είναι η λαπαροσκοπική. Ο Πέτρος Μπαγγέας έχει ειδικευτεί το 2019 στον τομέα αυτόν και παρέχει τις υπηρεσίες του στα προσωπικά του ιατρεία.

Επίσης γνωρίζει την ρομποτική χειρουργική και φυσικά την μέθοδο της κλασσικής χειρουργικής και επιλέγει την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης για κάθε ασθενή ξεχωριστά. Είναι έμπειρος στις καινοτόμες τεχνικές χειρουργικής και φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις της χειρουργικής ιατρικής.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό Πέτρο Μπαγγέα

 

Ο Χειρουργός Ογκολόγος στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας, αναλαμβάνει με ραντεβού όλα τα περιστατικά στο προσωπικό του ιατρείο. Για ραντεβού ή οποιαδήποτε απορία σχετικά με τι9ς υπηρεσίες που παρέχει μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον γιατρό ο οποίος είναι συνεχώς διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Ογκολόγος στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613