ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος Έδεσσα

Ο Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής. Το 2010 αποφοίτησε από την σχολή και αμέσως ξεκίνησε την ειδικότητά του ως γενικός χειρουργός.

Στην πορεία ασχολήθηκε με την ειδικότητα του χειρουργού μαστού. Πραγματοποιεί βιοψίες και πλήρη μαστολογικό έλεγχο στο προσωπικό του ιατρείο.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Δείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός. Επίσης όμως ειδικεύεται και σε παθήσεις του μαστού και αναλαμβάνει την χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού. Πιο συγκεκριμένα παρέχει υπηρεσίες για:

N

Παθήσεις Μαστού

N

Καρκίνος Μαστού

N

Προληπτικός έλεγχος – Βιοψίες

Καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του μαστού

Οι παθήσεις του μαστού διακρίνονται σε καλοήθεις και κακοήθεις. Σε κάθε περίπτωση παρουσίας κάποιου όγκου χρειάζεται να γίνει κλινική διάγνωση ώστε να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα.

Οι βιοψίες εφαρμόζονται όταν υπάρχει υποψία για κακοήθεια. Σε άλλες περιπτώσεις και σε νεότερης ηλικίας γυναίκες πραγματοποιείται κυτταρολογική εξέταση ή και υπέρηχος προκειμένου να διερευνηθεί η αιτία του όγκου.

Κάποιες καλοήθεις περιπτώσεις μαστού είναι η κύστη και το ιναδένωμα. Αν δεν προκαλούν πόνο και συμπτώματα δεν χρειάζεται χειρουργική αφαίρεση, παρά μόνο τακτική παρακολούθηση.

Σε περιπτώσεις κακοήθειας προβαίνουμε σε χειρουργική παρέμβαση της οποίας ο τρόπος ορίζεται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε όλες τις εξετάσεις και να λάβουμε υπόψιν το ιστορικό του ασθενούς. Με τον τρόπο αυτόν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη κλινική εικόνα και θα μπορέσουμε να αποφασίσουμε πιο μονοπάτι θα ακολουθήσουμε.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Γενικός Χειρούργος Μαστού- Μαστολόγος στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613