ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Λαπαροσκόπος στην Έδεσσα

Ο Χειρουργός Λαπαροσκόπος στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας ασχολείται και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην μοντέρνα και αναίμακτη χειρουργική. Έχει συνθέσει αρκετές μελέτες και εργασίες πάνω στο κομμάτι αυτό της ιατρικής και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια.

Το ενδιαφέρον του για την καινοτόμα χειρουργική του έδωσαν τον τίτλο του χειρουργού λαπαροσκόπου με ειδίκευση στην προηγμένη και ρομποτική λαπαροσκοπική.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το Ιατρείο του γιατρού στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Μπαγγέας ειδικεύεται στην χειρουργική λαπαροσκοπική και προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τρία ιδιωτικά του ιατρεία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις παρεχόμενες πληροφορίες.

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς

Ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται ως ένα ξεχωριστό περιστατικό από τον Γιατρό Πέτρο Μπαγγέα. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική και χρήζει διαφορετική αντιμετώπιση και θεραπεία.

Ο σεβασμός και η ατομική προσέγγιση του κάθε ατόμου είναι προτεραιότητα του γιατρού. Ο γιατρός επίσης είναι σε θέση να ασκεί και συμβουλευτική σε επίπεδο πρόληψης το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την καλύτερη θεραπεία.

Ο κάθε ασθενής εξετάζεται ανάλογα με τις δικές του ανάγκες. Αυτό που κάνει αρχικά ο γιατρόε είναι να λάβει το ιστορικό του ασθενή ώστε να ξέρει τι θεραπείες έιναι κατάλληλες για εκείνον.

Στην πορεία θα τον εξετάσει και με βάση την κλινική εικόνα θα προτείνει τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί η διάγνωση.

Τέλος αφού υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, θα αποφασίσει μαζί με τον ασθενή την θεραπεία που θα ακολουθηθεί. Η διαδικασία επεξηγείται λεπτομερώς από τον γιατρό.

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Λαπαροσκόπος στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613