ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Κήλης Έδεσσα

Ο Χειρουργός Κήλης στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας αναλαμβάνει περιστατικά εμφάνισης κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Σε αυτά περιλαμβάνονται η Βουβωνοκήλη, Μηροκήλη, Ομφαλοκήλη, Κοιλιοκήλη, Μετεγχειρητική κήλη, Διαφραγματοκήλη.

Ο γιατρός ειδικεύεται στην ογκολογική χειρουργική και γνωρίζει άριστα την μέθοδο της προηγμένης λαπαροσκοπικής εγχείρησης για την αντιμετώπιση των ογκολογικών προβλημάτων.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Δείτε την τοποθεσία του Ιατρού στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας μπορεί να διαγνώσει την πάθηση των κηλών. Οι κήλες είναι καλοήθεις όγκοι οι οποίοι χρίζουν άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Ανάλογα το μέγεθος και την κατάσταση της κήλης επιλέγεται και η κατάλληλη χειρουργική μέθοδος αντιμετώπισης. Παρακάτων μπορείτε να δείτε τα είδη των κηλών αναλυτικά.

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Βουβωνοκήλη

N

Μηροκήλη

N

Ομφαλοκήλη

N

Κοιλιοκήλη

N

Μετεγχειρητική κήλη

N

Διαφραγματοκήλη

Γιατί δημιουργούνται οι κήλες;

Οι κήλες όπως προδίδει και το όνομά τους εμφανίζονται στην κοιλιακή χώρα σε διάφορα σημεία. Όμως εκτός αυτού μπορούν να παρουσιαστούν και σε κάποια άλλα σημεία του σώματος όπως είναι η βουβωνική περιοχή και οι ωοθήκες.

Ο λόγος της δημιουργίας τους είναι ποικίλος. Μπορούν να εμφανιστούν λόγω αυξημένης πίεσης στην κοιλιακή περιοχή, λόγω ηλικίας, λόγω κάποιου τραυματισμού ή κάποιας γενετικής προδιάθεσης.

Η αντιμετώπισή τους είναι εύκολη και γίνεται συνήθως λαπαροσκοπικά. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό ποσοστό υποτροπών. Η αποκατάσταση του ασθενούς είναι πολύ άμεση και γρήγορη.

Πρόκειται για ένα χειρουργείο ρουτίνας το οποίο δεν θα έπρεπε να ανησυχεί τον ασθενή. Οι κήλες είναι ένα συχνό φαινόμενο κυρίως στους άνδρες αλλά το εντοπίζουμε και στις γυναίκες οι οποίες βρίσκονται σε περίοδο εγκυμοσύνης.

 

Χειρουργός Κήλης Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός για Κήλες στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613