ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ήπατος Έδεσσα

O Χειρουργός Ήπατος στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Σήμερα είναι γενικός χειρουργός με εξειδίκευση στην χειρουργική ογκολογία. Η χειρουργική ογκολογία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της χειρουργικής ιατρικής.

Ο γιατρός έχει την δυνατότητα να εντοπίζει και να αντιμετωπίζει ογκολογικής φύσης προβλήματα του ήπατος χάρη στη επαγγελματική του εμπειρία και κατάρτιση. Διαθέτει σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματα για την σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων του ήπατος.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το Ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός ο οποίος ειδικεύεται και στην χειρουργική του ήπατος. Αναλαμβάνει καλοηθείς παθήσεις όπως οι πολύποδες αλλά και κακοηθείς όπως ο καρκίνος του ήπατος. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από τον γιατρό.

N

Καρκίνος Ήπατος

N

Χολολιθίαση – Χολοκυστίτιδα

N

Πολύποδες χοληδόχου κύστης

Είδη καρκίνου του ήπατος και αντιμετώπιση

Ενδοηπατικό χολαγγειοκαρκίνωμα

Το συγκεκριμένο είδος καρκίνου είναι δεύτερο σε συχνότητα. Συνήθως δεν προκαλεί συμπτώματα και ανιχνεύεται τυχαία μαζί με κάποια άλλη εξέταση. Η χειρουργική αφαίρεση του όγκου και ο καθαρισμός των λεμφαδένων της γύρω περιοχής είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης.

Ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα

Η πιο συχνή μορφή καρκίνου στο ήπαρ. Εμφανίζεται πιο συχνά στους άνδρες και στους ασθενείς που είναι προσβεβλημένοι από ηπατίτιδα ή και κίρρωση. Τα συμπτώματα στο αρχικό στάδιο της νόσου δεν είναι ορατά. Η αντιμετώπισή του είναι η εκτομή του προβλήματος με χειρουργική επέμβαση.

Όλοι οι τύποι καρκίνου του ήπατος μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγάλη επιτυχία αρκεί να εντοπιστούν έγκαιρα από τον γενικό χειρουργό. Όσο πιο γρήγορη είναι η διάγνωση τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα έχουμε στην θεραπεία του καρκίνου.

 

Χειρουργός Ήπατος Στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας

 

Ο Χειρουργός Ήπατος στην Έδεσσα δέχεται ασθενείς στο προσωπικό του ιατρείο στην οδό Βεροίας 13. Αναλαμβάνει κάθε ασθενή με υπευθυνότητα και σεβασμό και προσφέρει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη διάγνωση σε κάθε πρόβλημα. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Ήπατος στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613