ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων Έδεσσα

Ο Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός και έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην ογκολογική χειρουργική. Ασχολείται με παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα αλλά και του παγκρέατος.

Η παθολογία των ενδοκρινών αδένων γίνεται όλο και περισσότερο διαδεδομένη και τα περιστατικά ασθενών με προβλήματα των ενδοκρινών αδένων αυξάνεται σημαντικά. Στους ενδοκρινείς αδένες συμπεριλαμβάνονται ο θυρεοειδής αδένας και το πάγκρεας.

 

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Δείτε που βρίσκεται το Ιατρείο του γιατρού στην Έδεσσα ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

 Οι ενδοκρινείς αδένες παράγουν ουσίες που είναι χρήσιμες για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε αυτά τα όργανα προκαλεί παθήσεις και διαταραχές. Ο Πέτρος Μπαγγέας αναλαμβάνει την επίλυση παθολογικών προβλημάτων των ενδοκρινών αδένων :

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Καρκίνος Παχέος εντέρου

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Καρκίνος Ήπατος

Σκοπός του ιατρού Πέτρου Μπαγγέα

Ο σκοπός ενός σωστού γιατρού είναι να ενημερώνεται και να εξελίσσεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες της ιατρικής. Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι ενεργός σε διάφορα διεθνή και ελληνικά συνέδρια που αφορούν την σύγχρονη χειρουργική ιατρική.

Έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και ειδικεύσεις στον τομέα της ογκολογικής χειρουργικής και μιας από αυτές είναι ο ‘χειρουργός ενδοκρινών αδένων’. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει περιστατικά για παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα και του παγκρέατος.

Σκοπός του γιατρού είναι να προσφέρει στους ασθενείς του καινοτόμες και σύγχρονες επιλογές οι οποίες θα τους προσφέρουν ασφαλή και αξιόπιστα αποτελέσματα με λιγότερο πόνο και καλές πιθανότητες ανάρρωσης. Η αναίμακτη χειρουργική εφαρμόζεται απο τον Πέτρο Μπαγγέα με πιστοποίηση εξεθιδίκευσης και αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα μέσα της ιατρικής.

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613