ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Πανεπιστημιακός Χειρουργός στην Έδεσσα

Ο Πανεπιστημιακός Χειρουργός στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός και απόφοιτος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Είναι επίσης Πανεπιστημιακός υπότροφος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και Διδάκτωρ στην ιατρική σχολή του Α.Π.Θ.

Εξυπηρετεί όλους τους ασθενείς του στο ιατρείο του που βρίσκονται στην Έδεσσα. Κυρίως αντιμετωπίζει ογκολογικά προβλήματα χειρουργικής και ειδικεύεται σε διάφορους τομείς της ογκολογίας.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του ιατρείου στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγεάς είναι Πανεπιστημιακός χειρουργός και διαθέτει εξειδικεύσεις στην γενική χειρουργική και ογκολογία. Επίσης έχει μεγάλη εργασιακή και θεωρητική εμπειρία στον τομέα της ιατρικής και έχει αναλάβει χιλιάδες περιστατικά ασθενών. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει στους ασθενείς του.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να μιλήσετε προσωπικά με τον γιατρό συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας.

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Ιατρικοί συνεργάτες

Ο γενικός Χειρουργός Πέτρος Μπαγγέας συνεργάζεται με διάφορους γιατρούς πολλών ειδικοτήτων προκειμένου να υπάρξει μια καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Γαστρεντερολόγοι, Ογκολόγοι, Γυναικολόγοι και Ψυχίατροι λειτουργούν ομαδικά και εξασφαλίζουν επιτυχημένα αποτελέσματα. Προσφέρουν επίσης και μετεγχειρητική φροντίδα στο σπίτι σε όσες περιπτώσεις είναι απαραίτητο για να υπάρξει καλύτερη αποθεραπεία του ασθενούς.

Η συνεργασία είναι πολύ σημαντική στον τομέα της ιατρικής και μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Συνήθως ένα ιατρικό πρόβλημα για να αντιμετωπιστεί πλήρως χρειάζεται να συνδυάσει δυο ή  και τρεις ιατρικές ειδικότητες. Για τον λόγο αυτόν και ο Πέτρος Μπαγγέας συνεργάζεται με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων και προσφέρει την απόλυτη εξυπηρέτηση του ασθενή.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Πανεπιστημιακός Χειρουργός Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613