ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Γενικός Χειρουργός Έδεσσα

Ο Γενικός Χειρουργός στην Έδεσσα Πέτρος Μπαγγέας είναι ειδικευμένος γιατρός στην χειρουργική ογκολογία και ασχολείται με διάφορες παθήσεις ογκολογικής αιτίας. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά την χρήση λαπαροσκοπικής μεθόδου θεραπείας και κυρίως της προηγμένης λαπαροσκοπικής.

Συνεργάζεται με μια σειρά από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ένας ασθενής. Επίσης παρέχεται και μετεγχειρητική φροντίδα κατ οίκον εάν αυτό χρηστεί απαραίτητο ή εάν ζητηθεί.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στην Έδεσσα
ΟΔΗΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχει καλύπτουν όλο το φάσμα της γενικής χειρουργικής και ογκολογίας.

Προσφέρει υπηρεσίες αναίμακτης χειρουργικής και εφαρμόζει την μέθοδο της λαπαροσκοπικής με εξαιρετικά αποτελέσματα αποκατάστασης.

 

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Τι είναι η Γενική Χειρουργική;

 Ένας γιατρός ο οποίος έχει ειδικευτεί στην γενική χειρουργική καλείται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο φάσμα επεμβάσεων και παθήσεων. Οι παθήσεις αυτές είναι γενικής φύσεως και μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος όπως είναι η άνω κοιλιά, ο θυρεοειδής, ο μαστός και οι περιπρωκτική περιοχή.

Η γενική χειρουργική ασχολείται με την επεμβατική αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων και κυρίως των ογκολογικών. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιατρικής και κανείς θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει και αναπόσπαστο. 

Στις μέρες μας όπου η τεχνολογία προχωράει και εξελίσσεται, ένας γενικός χειρουργός χρειάζεται να εκπαιδεύεται και να καταρτίζεται στις καινούριες χειρουργικές και επεμβατικές τεχνικές.

 Ο Πέτρος Μπαγγέας συμμετέχει συνεχώς σε συνέδρια και ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής. Εφαρμόζει τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους οι οποίες έχουν πολλά θετικά αποτελέσματα για τους ασθενής.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Γενικός Χειρουργός στην Έδεσσα – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613