ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Παχέος Εντέρου Αριδαία

Ο Χειρουργός Παχέος Εντέρoυ Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και αποφοίτησε το 2010. Μετά την αποφοίτησή του ξεκίνησε την ειδικότητά του στην γενική χειρουργική. Στην συνέχεια ανέπτυξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην χειρουργική του παχέος εντέρου στην οποία μάλιστα ειδικεύτηκε. Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην προηγμένη λαπαροσκοπική επίσης.

 

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

Παρακάτω θα δείτε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του γιατρού αναλυτικά. Μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για την κάθε υπηρεσία ξεχωριστά.

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Χολολιθίαση – Χολοκυστίτιδα

N

Πολύποδες χοληδόχου κύστης

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Καρκίνος Παχέος εντέρου

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Ο ρόλος του γιατρού στην θεραπεία

Σε προβλήματα του παχέος εντέρου θα ήταν καλό να συμβουλευτείτε και να επισκεφθείτε έναν έμπειρο και καταρτισμένο χειρουργό ο οποίος ειδικεύεται πάνω σε αυτόν τον τομέα.
Ο Πέτρος Μπαγγέας ο οποίος είναι χειρουργός παχέος εντέρου προσφέρει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να γίνει η σωστή διάγνωση. Η λήψη ιστορικού του ασθενούς, η κολοσκόπηση, ο αιματολογικός έλεγχος και η αξονική-μαγνητική εξέταση όπου είναι απαραίτητο, είναι αρκετά σημαντικές διαδικασίες διάγνωσης μιας ασθένειας.
Η επιλογή της θεραπείας και της χειρουργικής αντιμετώπισης που θα εφαρμοστεί, εξαρτάται απόλυτα από τη φύση του προβλήματος και το ύψος της βλάβης. Σε πολλές περιπτώσεις εφαρμόζεται η μέθοδος της λαπαροσκοπικής η οποία είναι μια σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία.

Χειρουργός Παχέος Εντέρoυ Αριδαία

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι σε θέση να δεχτεί όλα τα περιστατικά που αντιμετωπίζουν προβλήματα και συμπτώματα στο παχύ έντερο και σε όλο το φάσμα της γενικής χειρουργικής.
Είναι ειδικευμένος χειρουργός παχέος εντέρου και διαθέτει προσωπικό ιατρείο στην Αριδαία. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τον γιατρό και σε κάποιο από τα άλλα δύο του ιατρεία.
Για οποιοδήποτε επείγον περιστατικό ή και απορία για τις υπηρεσίες του, μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά μαζί με τον γιατρό.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Παχέος Εντέρου στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613