ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Παγκρέατος Αριδαία

Ο Χειρουργός Παγκρέατος στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, είναι ειδικευμένος γενικός χειρουργός και απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μετά την ειδίκευση στην γενική χειρουργική έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και στην χειρουργική του παγκρέατος.

Έτσι το 2018 απέκτησε την ειδικότητα του χειρουργού παγκρέατος – ήπατος – χοληφόρων στην Αλεξανδρούπολη. Έναν χρόνο μετά το 2019 απέκτησε ειδικότητα και στην λαπαροσκοπική χειρουργική.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

N

Καρκίνος Παχέος εντέρου

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Χειρουργική του Παγκρέατος

 Γενικότερα η χειρουργική παγκρεατική καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από διάφορες παθήσεις. Αυτές μπορεί να είναι είτε καλοήθεις και κακοήθεις όγκοι, είτε φλεγμονές οξείες και χρόνιες.

Οι περισσότερες περιπτώσεις παθολογίας του παγκρέατος αντιμετωπίζονται χειρουργικά. Ανάλογα με την έκταση και την σημαντικότητα του προβλήματος επιλέγουμε την κατάλληλη μέθοδο θεραπείας για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Η λαπαροσκοπική χειρουργική χρησιμοποιείται πολλές φορές σε περιπτώσεις καλοηθών όγκων και μιρκοπροβλημάτων του παγκρέατος. Η αποκατάσταση του ασθενούς είναι γρήγορη και ανώδυνη.

Από την άλλη σε πιο σοβαρές περιπτώσεις και σε εκτεταμένα προβλήματα, εφαρμόζεται η μέθοδος της ανοικτής χειρουργικής. Η αποκατάσταση του ασθενούς είναι μεγαλύτερης διάρκειας όμως τα αποτελέσματα είναι πλήρως θεαματικά.

Θεραπεία παγκρέατος από τον χειρουργό Πέτρο Μπαγγέα

 

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι χειρουργός παγκρέατος στην Αριδαία. Διαθέτει προσωπικό ιατρείο στην Αριδαία. Αναλαμβάνει όλα τα περιστατικά ασθενών με συμπτώματα παθήσεων του παχέος εντέρου.

Η διάγνωση και η θεραπεία που δίνεται σε κάθε ασθενή ξεχωριστά γίνεται μετά από μια σειρά κατάλληλων εξετάσεων ανάλογα την περίπτωση που αντιμετωπίζεται.

Η πολυετής εμπειρία του στον χώρο της γενικής χειρουργικής και οι καταρτισμένες γνώσεις του τον καθιστούν ικανό να επιλύει όλα τα προβλήματα παθολογικής και χειρουργικής ογκολογίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, μπορείτε να τον καλέσετε άμεσα ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Παγκρέατος στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613