ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ογκολόγος Αριδαία

Η χειρουργική ογκολογία αποτελεί τον πιο βασικό πυρήνα της ογκολογικής θεραπείας. Για να μπορεί κανείς να ασκήσει αυτήν την ιδιότητα θα πρέπει να έχει πρώτα την ειδικότητα του γενικού χειρουργού. Η περαιτέρω εξειδίκευση πάνω σε διάφορους τομείς όπως αυτός της ογκολογίας έρχεται στην συνέχεια. Ο Χειρουργός Ογκολόγος στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας διαθέτει εξειδίκευση στον τομέα της χειρουργικής ογκολογίας και της αναίμακτης χειρουργικής.

Ένας ασθενής ο οποίος αντιμετωπίζει ασθένεια που αφορά την ογκολογία, χρειάζεται να απευθυνθεί σε έναν ειδικευμένο χειρουργό ογκολόγο και μετά από συζήτηση να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει ο Πέτρος Μπαγγέας.

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Μέθοδοι αντιμετώπισης ογκολογικών προβλημάτων

 Πλέον οι περισσότερες επεμβάσεις στον τομέα της χειρουργικής ογκολογίας γίνονται με την μέθοδο της λαπαροσκόπησης. Η μέθοδος αυτή αποτελεί κομμάτι της αναίμακτης χειρουργικής και είναι μια σύγχρονη και ανώδυνη επιλογή για το ασθενή.

Αναλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, επιλέγουμε και την επεμβατική συμπληρωματική θεραπεία που χρειάζεται. Επίσης σε περιπτώσεις που έχουμε μεταστατικά περιστατικά, η μέθοδος της λαπαροσκοπικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διεγχειρητική ενδοκοιλιακή χημειοθεραπεία (μέθοδοι HIPEC και PIPAC)

 Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ογκολόγος

 

Ο ιατρός Πέτρος Μπαγγέας ασκεί το κλινικό του έργο στο νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” ως πανεπιστημιακός υπότροφος και παράλληλα είναι υποψήφιος διδάκτορας της ιατρικής σχολής Α.Π.Θ. Εργάζεται ιδιωτικά διατηρώντας ιατρείο στην Αριδαία και ως συνεργάτης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, το Γένεσις και την βιοκλινική.

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας, Χειρουργός Ογκολόγος στην Αριδαία, διαθέτει προσωπικό ιατρείο και αναλαμβάνει όλα τα περιστατικά με προβλήματα ογκολογίας.

Εάν χρειαστείτε κάποια διευκρίνηση σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικά και να σας κατατοπίσει πλήρως.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Ογκολόγος στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613