ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας  Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος Αριδαία

Ο Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, γεννήθηκε το 1982 και αποφοίτησε την Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Το 2010 ξεκίνησε την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής, ενώ στην συνέχεια απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον για την χειρουργική του μαστού.

Παρέχει πλήρη μαστολογική εξέταση για όλες τις γυναίκες και αντιμετωπίζει οποιοδήποτε παθολογικό πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν σύγχρονα και καινοτόμα μέσα ιατρικής ώστε να παρέχεται ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός. Επίσης όμως ειδικεύεται και σε παθήσεις του μαστού και αναλαμβάνει την χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού. Πιο συγκεκριμένα παρέχει υπηρεσίες για:

N

Παθήσεις Μαστού

N

Καρκίνος Μαστού

N

Προληπτικός έλεγχος – Βιοψίες

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία

Ο Πέτρος Μπαγγέας είναι ικανός να ασκεί συμβουλευτική σε επίπεδο πρόληψης. Για τον λόγο αυτόν σε οποιοδήποτε σύμπτωμα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να έρθετε σε επικοινωνία με τον γιατρό για περαιτέρω εξετάσεις. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία για οποιαδήποτε ασθένεια.

Οι προληπτικές εξετάσεις είναι πολύ βασικές και δεν θα πρέπει να παραλείπονται. Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο θα ήταν χρήσιμο να γίνεται ένα γενικό check up ώστε να αποκλειστούν πιθανώς παθολογικά προβλήματα.

Μπορείτε να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρεία του Πέτρου Μπαγγέα για να κάνετε τις διαγνωστικές σας εξετάσεις. Ο γιατρός αναλαμβάνει με σεβασμό κάθε ασθενή ξεχωριστά.

 

Γνωρίστε τον Γιατρό

 

Ο Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Μαστού στην Αριδαία (Οδηγίες), αντιμετωπίζει κάθε περιστατικό και κάθε ασθενή ξεχωριστά με σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαθέτει ιατρείο στην Αριδαία.

Για την πλήρη ενημέρωση και κατάρτιση του ασθενούς, ο ιατρός δύναται να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που χρειάζονται προκειμένου να υπάρξει ένα εμπεριστατωμένο και ασφαλές αποτέλεσμα που θα φέρει την σωστή και αποτελεσματική θεραπεία.

 

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρούργος Μαστού στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613