ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Λαπαροσκόπος Αριδαία

Ο Χειρουργός Λαπαροσκόπος στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, είναι απόφοιτος της Ιατρικής. Στην συνέχεια ασχολήθηκε  με τον τομέα της γενικής χειρουργικής. Διακρίθηκε και ειδικεύτηκε σε διάφορες ειδικότητες στον τομέα της χειρουργικής.

Μέσα σε αυτές είναι και η ειδικότητα της προηγμένης λαπαροσκοπικής την οποία απέκτησε στην Ολλανδία το 2019 και έτσι πήρε και τον τίτλο του χειρουργού λαπαροσκόπου.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας είναι γενικός χειρουργός και εξειδικευμένος στην λαπαροσκοπική χειρουργική και ογκολογία. Αντιμετωπίζει διάφορες ογκολογικές παθήσεις και διαλέγει να τις αντιμετωπίσει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της χειρουργικής ιατρικής. Η λαπαροσκοπική και αναίμακτη χειρουργική με Laser είναι τεχνικές που χρησιμοποιεί στα προσωπικά του ιατρεία.

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Λαπαροσκοπική και Προηγμένη Λαπαροσκοπική

Η λαπαροσκοπική αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική μέθοδο αντιμετώπισης των ασθενειών. Η διαφορά της με την κλασσική ανοιχτή χειρουργική είναι ότι είναι πιο ανώδυνη και δεν αφήνει μεγάλες ουλές στο σημείο που πραγματοποιείται η επέμβαση.

Αρχικά η λαπαροσκόπηση γινόταν μόνο μέσω μιας οπής έχοντας κάποια μειονεκτήματα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας όμως η απεικόνιση έγινε 3D και αργότερα 4D με θαυμάσια αποτελέσματα.

Τα πιο σοβαρά περιστατικά και οι πιο περίπλοκες παθήσεις αντιμετωπίζονται με την χρήση της προηγμένης λαπαροσκοπικής. Η θεραπεία πραγματοποιείται εντελώς αναίμακτα με την χρήση υπερήχων. Παρομοιάζεται κυρίως με την ρομποτική χειρουργική και απαιτεί συγκεκριμένη εξειδίκευση και εξοπλισμό προκειμένου να εφαρμοστεί.

Εμπιστεύσου τον Γιατρό

 

Ο Χειρουργός Λαπαροσκόπος στην Αριδαία (Οδηγίες) προσφέρει τις υπηρεσίες του στο προσωπικό του ιατρείο στην πλατεία Αγγελή Γάτσου. Επίσης δέχεται ασθενής και στα άλλα δύο προσωπικά του ιατρεία.
Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος και στην προηγμένη λαπαροσκοπική και θα εφαρμόσει την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο ανάλογα με τις ανάγκες του προβλήματος.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Λαπαροσκόπος στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613