ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Κήλης Αριδαία

Ο Χειρουργός Κήλης στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, έχει αποφοιτήσει στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Αρχικά απόκτησε την ειδικότητα του γενικού χειρουργού αφού αυτό ήταν που τον κέρδισε περισσότερο στον χώρο της ιατρικής.

Μετά από πολλές ειδικότητες και εξειδικεύσεις, αποφάσισε το 2019 να ασχοληθεί με την χειρουργική κηλών. Εξειδικεύτηκε λοιπόν στην αποκατάσταση των κηλών με την μέθοδο της λαπαροσκοπικής στο νοσοκομείο Zuyderland Medisch Centrum στην Ολλανδία.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Βουβωνοκήλη

N

Μηροκήλη

N

Ομφαλοκήλη

N

Κοιλιοκήλη

N

Μετεγχειρητική κήλη

N

Διαφραγματοκήλη

Θεραπευτική μέθοδος κηλών

Οι κήλες έχουν ποικίλη μορφή και εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος ενώ παράλληλα διαχωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το μέρος εμφάνισής τους. Το αρχικό στάδιο αφού εμφανίσουμε κάποια συμπτώματα και επισκεφθούμε τον γιατρό μας είναι η σωστή διάγνωση.

Οι συχνότερες κήλες με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι είναι : η βουβωνοκήλη, η ομφαλοκήλη, η μηροκήλη, η κοιλιοκήλη, η διαφραγματοκήλη και η μετεγχειρητική κήλη.
Η θεραπεία των κηλών αφού πρώτα προηγηθεί η κατάλληλη διάγνωση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε λαπαροσκοπικά, είτε ανοιχτά χειρουργικά. Και στις δύο περιπτώσεις ο σκοπός και ο στόχος της επιχείρησης είναι η ανάταξη του σάκου της κήλης και η ενίσχυση του χάσματος του οπίσθιου κοιλιακού τοιχώματος με ραφές.

Ο μετεγχειρητικός πόνος και γενικότερα η αποκατάσταση του ασθενούς είναι πολύ καλή και ήπια ειδικά στην περίπτωση που εφαρμοστεί η μέθοδος της λαπαροσκοπικής.

Αντιμετώπιση κηλών από τον χειρουργό Πέτρο Μπαγγέα

 

Ο γιατρός λόγω της εξειδίκευσής του στην χειρουργική των κηλών, αναλαμβάνει όλα τα περιστατικά και τα είδη των κηλών. Ο χειρουργός για κήλες στην Αριδαία (Οδηγίες), Πέτρος Μπαγγέας μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους ασθενείς με κήλες που χρειάζονται πλήρη και σωστή θεραπεία.
Εκτός από την Αριδαία διαθέτει ιατρείο σε άλλες 2 πόλεις της Ελλάδας. Για οποιαδήποτε απορία ή και διευκρίνηση σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός για Κήλες στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613