ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ήπατος Αριδαία

Ο Χειρουργός Ήπατος στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, είναι απόφοιτος της Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Το 2010 αφού αποφοίτησε από την σχολή ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην γενική χειρουργική στην Ά Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική στο νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ”.
Το 2018 απέκτησε το 2ο μεταπτυχιακό του στην χειρουργική ήπατος στο Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Επίσης έχει την δυνατότητα να χειρουργεί και λαπαροσκοπικά καθώς απέκτησε την ειδικότητα αυτή το 2019 στο Heerlen Ολλανδίας.

 

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

N

Καρκίνος Ήπατος

N

Χολολιθίαση – Χολοκυστίτιδα

N

Πολύποδες χοληδόχου κύστης

Αντιμετώπιση προβλημάτων του ήπατος

Σε περιπτώσεις που έχουμε κάποια παθολογία στο ήπαρ, πρώτα χρειάζεται να κάνουμε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις και αφού έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα προχωράμε στην κατάλληλη θεραπεία.

Είτε μιλάμε για καλοήθεις όγκους είτε για κακοήθης η χειρουργική αντιμετώπιση είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία. Σε περιπτώσεις με μικρή παθολογία και καλοήθεις όγκους, μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος της λαπαροσκόπησης πάνω στην οποία ειδικεύεται ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας. Η μέθοδος αυτή είναι πλήρως αποτελεσματική και σύγχρονη.

Σε περιπτώσεις όμως που μιλάμε για κακοήθεις όγκους και μεγαλύτερης έκτασης προβλήματα, χρειάζεται χειρουργική διάνοιξη του ασθενούς και πλήρης αφαίρεση του όγκου με την κλασική μέθοδο του νυστεριού.
Ο χειρουργός ήπατος Πέτρος Μπαγγέας, λόγω της μεγάλης εμπειρίας και εκπαίδευσης είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά με προβλήματα ήπατος.

Επισκεφθείτε τον χειρουργό ήπατος Πέτρο Μπαγγέα

 

Ο χειρουργός Πέτρος Μπαγγέας στην Αριδαία, αναλαμβάνει κάθε ασθενή με υπευθυνότητα και σεβασμό. Διαθέτει προσωπικό δικό του ιατρείο στην Αριδαία.
Ο γιατρός μπορεί να ασκήσει και συμβουλευτική σε επίπεδο πρόληψης και επειγόντων περιστατικών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε σχετικά με τις υπηρεσίες του γιατρού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα.

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Ήπατος στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613