ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων Αριδαία

Ο Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, είναι ειδικευμένος στην γενική χειρουργική. Επίσης μπορεί και ασκεί την ειδικότητα του χειρουργού των ενδοκρινών αδένων και συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

Πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις με προηγμένα μέσα τεχνολογίας και πλήρες ανανεωμένο εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε θεραπεία.

Ειδικευμένος και στην προηγμένη λαπαροσκοπική, είναι ικανός να παρέχει θεραπεία στο κάθε πρόβλημα με τον ελάχιστα δυνατό πόνο και με την καλύτερη αποθεραπεία.

Επίσης η εμπειρία του πάνω στον τομέα της αναίμακτης χειρουργικής τον καθιστά έμπειρο και αξιόπιστο καθώς γνωρίζει απόλυτα τι θεραπεία πρέπει να δοθεί σε κάθε περίπτωση.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

Οι ενδοκρινείς αδένες παράγουν ουσίες που είναι χρήσιμες για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε αυτά τα όργανα προκαλεί παθήσεις και διαταραχές. Ο Πέτρος Μπαγγέας αναλαμβάνει την επίλυση παθολογικών προβλημάτων των ενδοκρινών αδένων :

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Καρκίνος Παχέος εντέρου

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Καρκίνος Ήπατος

Κλείστε το ραντεβού σας για έγκαιρη διάγνωση

Ο Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων στην Αριδαία (Οδηγίες), Πέτρος Μπαγγέας, διενεργεί όλες τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις ώστε να βρεθεί κάθε είδους παθολογία και στη συνέχεια η κατάλληλη θεραπεία αντιμετώπισης.

Για όποια απορία, διευκρίνιση, απορία, ή και για επίσκεψη στο ιατρείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον γιατρό ο οποίος είναι πάντα στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες του.”

Πέτρος Μπαγγέας

Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613