Πέτρος Μπαγγέας Πανεπιστημιακός Χειρουργός Αριδαία

Ο Πανεπιστημιακός Χειρουργός στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας,  είναι από την Έδεσσα και έχει γεννηθεί το 1982. Σπούδασε στο τμήμα της Ιατρικής στην Θεσσαλονίκη. Απέκτησε στην πορεία την ειδικότητα του γενικού χειρουργού με διάφορες διακρίσεις στην πορεία της ιατρικής του καριέρας.

Μέχρι και σήμερα ο γιατρός είναι πανεπιστημιακός υπότροφος στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με αυτό είναι και υποψήφιος διδάκτορας στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει καταλάβει με την αξία και τις γνώσεις του τον τίτλο του Πανεπιστημιακού Χειρουργού και ασκεί το κλινικό του έργο στα τρια προσωπικά του ιατρεία στην Έδεσσα, την Αριδαία και την Θεσσαλονίκη. Συνεργάζεται επίσης και με τις ιδιωτικές κλινικές: Διαβαλκανικό, Γένεσις και Βιοκλινική.

 

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Υπηρεσίες

Παρακάτω θα δείτε όλες τις παρεχόμενες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του γιατρού.

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Επικοινωνήστε με τον γιατρό

Ο Πανεπιστημιακός Χειρουργός στην Αριδαία βρίσκεται συγκεκριμένα στην πλατεία Αγγελή Γάτσου. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικά.

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω τηλεφώνου μπορείτε επίσης να κλείσετε το ραντεβού σας για τις διαγνωστικές σας εξετάσεις.

 

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Πανεπιστημιακός Χειρουργός στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613