ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Πέτρος Μπαγγέας Γενικός Χειρουργός Αριδαία

Ο Γενικός Χειρουργός στην Αριδαία Πέτρος Μπαγγέας, γεννήθηκε το 1982. Αναλαμβάνει την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων που αφορούν την γενική χειρουργική. Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ιατρικής και έχει αναλάβει χιλιάδες περιστατικά ασθενών.

Δέχεται τους ασθενείς του στο προσωπικό του ιατρείο στην Αριδαία το οποίο είναι πλήρες εξοπλισμένο και κατάλληλο για όλα τα περιστατικά που αναλαμβάνει. Χρησιμοποιεί σύγχρονα μέσα χειρουργικής όπως η λαπαροσκοπική και ρομποτική μέθοδος. Εξασφαλίζει στους ασθενείς του αποτελεσματική θεραπεία χωρίς πόνο και κόπο.

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε το ιατρείο του Πέτρου Μπαγγέα στην Αριδαία Οδηγίες

Υπηρεσίες

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του γιατρού Πέτρου Μπαγγέα. Αυτές αφορούν ογκολογικής,  γενικής και αναίμακτης χειρουργικής φύσεως παθήσεις. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την κάθε υπηρεσία.

N

Υπηρεσίες Χειρουργικής Ογκολογίας

N

Παθήσεις Μαστού

N

Παθήσεις Θυρεοειδούς Αδένα

N

Παθήσεις Δέρματος

N

Παθήσεις Πρωκτού

N

Παθήσεις Χοληδόχου κύστης

N

Κήλες κοιλιακού Τοιχώματος

N

Υπηρεσίες Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

N

Αναίμακτη Χειρουργική - Εφαρμογές Laser

Ενημερώσου σωστά ώστε να έχεις την καλύτερη πρόληψη

Ο γενικός χειρουργός Πέτρος Μπαγγέας είναι σε θέση να ασκεί και συμβουλευτική σε επίπεδο πρόληψης. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό. Είναι πάντα διαθέσιμος να προσδιορίσει οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε.

Αναλαμβάνει όλα τα περιστατικά χειρουργικής ογκολογίας με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον ασθενή.

Οι διαγνωστικές σας εξετάσεις χρειάζεται να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο συστηματικά είτε εμφανίζετε συμπτώματα είτε όχι. Η πρόληψη συντελεί στην αποτελεσματική θεραπεία όλων των παθήσεων που αντιμετωπίζουμε. Όσο πιο έγκαιρα εντοπίσουμε μια ασθένεια τόσο περισότερες πιθανότητες έχουμε για καλύτερη και γρηγορότερη αποκατάσταση.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μπαγγέα

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”

Πέτρος Μπαγγέας

Γενικός Χειρουργός στην Αριδαία – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613