ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ
Πέτρος Μπαγγέας
Πέτρος Μπαγγέας

Πέτρος Μπαγγέας
Χειρουργός Παχέος Εντέρου Θεσσαλονίκη

Χειρουργός Παχέος Εντέρου Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνει όλες τις παθήσεις του παχέος εντέρου και αντιμετωπίζει χειρουργικά τα προβλήματα που απαιτούν επεμβατικές μεθόδους επίλυσης.

Ο χειρουργός παχέος εντέρου στην Θεσσαλονίκη Πέτρος Μπαγγέας είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική. Διαθέτει προσωπικό ιατρείο σε τρεις περιοχές της Ελλάδας και αναλαμβάνει κάθε ασθενή με συνέπεια και επαγγελματισμό. 

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ

Επειγούσες Κλήσεις: (+30) 6958605613

Βρείτε την τοποθεσία του Ιατρείου στη Θεσσαλονίκη Οδηγίες

Πέτρος Μπαγγέας

Υπηρεσίες

Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας προσφέρει μια πληθώρα από υπηρεσίες οι οποίες αφορούν την γενική χειρουργική και ογκολογία. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις παρεχόμενες πληροφορίες παρακάτω:

Πέτρος Μπαγγέας
Πέτρος Μπαγγέας

Συμπτώματα καρκίνου του παχέος εντέρου

 

Τα συμπτώματα που μπορεί να έχει κανείς που παρουσιάζει καρκίνος στο παχύ έντερο είναι δυσδιάκριτα. Κάποιοι εμφανίζουν ελάχιστα συμπτώματα και κάποιοι πάρα πολύ έντονα.

Μια πληθώρα από αυτά είναι το αίμα στα κόπρανα, η αλλαγή στις συνήθειες του εντέρου, η αναιμία και το αίσθημα ότι το έντερο δεν αδειάζει.

Σε κάθε περίπτωση η σωστή διάγνωση μπορεί να επιφέρει την σωστή και πλήρη ίαση της νόσου. Για τον λόγο αυτόν δεν πρέπει ποτέ να αγνοούμε τα συμπτώματα τα οποία προαναφέρθηκαν. Οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα και αν εμφανίσετε, χρειάζεται να απευθυνθείτε στον προσωπικό σας γιατρό προκειμένου να σας κατευθύνει κατάλληλα.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις είναι το επόμενο βήμα που ακολουθείται και είναι αρκετά σημαντικές.  Ο γιατρός Πέτρος Μπαγγέας, Χειρουργός Παχέος Εντέρου Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει τις δικές σας διαγνωστικές εξετάσεις με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

 

Πέτρος Μπαγγέας

Λίγα λόγια για τον Γιατρό

 

“Εκτός από την εξειδίκευση μου στην χειρουργική ογκολογία έχω λάβει εκπαίδευση σε διάφορα κέντρα και στις εφαρμογές της προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μια σειρά παθήσεων που μπορείτε να δείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”.

Πέτρος Μπαγγέας

Πέτρος Μπαγγέας

 Χειρουργός Παχέος Εντέρου – Εξειδικευμένος στην χειρουργική ογκολογία και την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική

Πέτρος Μπαγγέας επικοινωνία

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Κλείσε ένα ραντεβού

(+30) 6958605613